R-Spekt Vědro na vodu 6 l (67031)

Kód: 91298
Po registraci sleva 7 %
Značka: R-Spekt
519 Kč
Dodací doba 4 dny (>10 ks)
Můžeme doručit do:
7.5.2024
Je praktická mobilní skládací nádoba, která dokonale pomůže rybáři nabrat a přenést potřebnou vodu pro jeho úlovek v jakémkoliv terénu, díky 5 m dlouhé odnímatelné šňůře i z těžce dostupných míst jako jsou prudké svahy jezer či strmé břehy velkých řek.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Reálně využitelný objem vědra činí 6 litrů, poskytne tak v krátké chvíli dostatečné množství vody potřebné pro polévání úlovku a jeho maximální bezpečí uvnitř saku či podložky. Samotný proces nabírání vody je přitom vždy velmi rychlý a snadný díky pevnému hornímu okraji vědra, jeho ideálnímu tvaru a dokonalé samovolné smáčivosti. Při polévání zase oceníte dostatečně pevné popruhové uši, které poskytují potřebné uchycení vědra v ruce a následné jemné dávkování vody.

Tuto nádobu na vodu lze však využít také například při lovu z lodi, kde Vám díky své skladnosti nezabere moc místa a při zdolávání ryby přímo na vodě daleko od pevniny budete mít po ruce vždy dostatečné množství vody, abyste udrželi rybu v dokonalé kondici, pokud se s ní rozhodnete vydat na břeh. Stejně tak můžete využít toto vědro také při míchání krmení nebo při mytí rukou, pokud jste v hůře dostupném terénu a nemůžete se dostat často přímo až k samotné vodě.

Každé vědro R-SPEKT limited edition je vyrobené s největší pečlivostí technologií vysokofrekvenčního svařování ze speciální plachtoviny se zvýšenou odolností proti UV záření, čímž si dokáže po dlouhou dobu zachovat původní vzhled, dokonalou vodotěsnost, potřebnou pružnost a pevnost plachtoviny. Kvalitativní provedení výrobku na nejvyšší úrovni podtrhují pak doplňky v podobě jistící šroubovací karabiny z nemagnetické nerezové oceli třídy V4A nebo stylové 3D logo zpracované laserovou technologií tzv. slepotisku.

Barevné provedení: černý vak se zelenými doplňky

Materiálové složení: 100% voděodolná polyamidová PVC plachtovina se zvýšenou odolností proti UV záření, nerezová ocel V4A (karabina & obruč horního okraje)

 

Parametry:

Vnější rozměry: 17 x 29 cm

Využitelný objem: 6 L

Doplňkové parametry

Kategorie: Kbelíky a síta
Velkoobchodní prodej: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: