Delphin Bivak Panorama One Man (101002535)

Kód: 30069
Po registraci sleva 7 %
Značka: Delphin
ZDARMAZDARMA
Delphin Bivak Panorama One Man (101002535)
5 267 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…
Delphin PANORAMA OneMAN je cenově dostupný, ale maximálně funkční bivak, určený pro jedno lehátko.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Delphin PANORAMA OneMAN je cenově dostupný, ale maximálně funkční bivak, určený pro jedno lehátko. Je ideální volbou pro rybáře, kteří vyrážejí na své výpravy převážně sami, případně nechtějí s sebou k vodě nosit rozměrově velké a těžké bivaky.

Základním pilířem pro návrh tohoto bivaku byla jeho větší verze - PANORAMA TwoMAN, který se vyznačuje netradičním, ale zato velmi praktickým řešením. Proto jsme iu modelu OneMAN nahradili klasický úzký vchod a dvě okna, která znáte z většiny bivaků, ultra širokým vchodem, který má několik podstatných výhod. Zachovává totiž dokonalý rozhled na situaci kolem bivaku, jako kdybyste měli na přední části obě okna. Navíc lze bivak mnohem rychleji provětrat (součástí bivaku je i zadní okno) a také v případě nutnosti uzavřít. Vkládání a vyjímání lehátek je nyní o level jednodušší!

Dvoužebrová konstrukce bivaku je tvořena hliníkovými trubkami, které do sebe dokonale zapadají a vytvářejí velmi pevný základ. Spolu s použitým, kvalitním materiálem tak PANORAMA Eazy OneMAN představuje spolehlivý a stabilní bivak, který bezpochyby zvládne i silný vítr či velký úhrn srážek. K tomu všemu přispívají také kompletně podlepené a následně testované švy. Svým rozměrem je bivak ideální pro jedno lehátko, přičemž zůstane dostatečně velký prostor pro taškovinu rybáře. Pokud máte rádi menší místa kde se nevejdou velké bivaky tak pak je bivak PANORAMA OneMAN ukázkovým partnerem na rybaření. Díky malým transportním rozměrům nebude problém bivak přenést i na odlehlejší místa, kde se autem nedostanete. Velkou výhodu bivaku tvoří i přední kšilt, který není jako samostatný díl, ale vytváří jej první žebro konstrukce. Na předním kšiltu jsou umístěny dva FIXRODY usnadňující manipulaci s pruty.

V balení je bivak dodáván spolu se základní podlahou, kterou lze po obvodu ke stěnám upnout pomocí suchých zipů. Za účelem pohodlného transportu dostanete k bivaku praktické přenosné pouzdro s pevnými rukojeťmi.

Technické parametry:

Vnějšek. rozměr: 215x250 cm
Výška bivaku: 145 cm
Délka kšiltu: 30 cm
Transp. rozměry bivaku: 100x20x17cm
Hmotnost bivaku: 6,4kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Bivaky
Velkoobchodní prodej: Ne
Hmotnost: 6,4 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: