Carp Expert podložka s pevnými stěnami (73756607)

Kód: 94362
Po registraci sleva 7 %
Značka: Carp Expert
1 229 Kč
Rádi pro Vás objednáme
Tato velká, cenově dostupná podložka na kapry s boční stěnou je součástí sortimentu základních pomůcek na ochranu ryb od společnosti Carp Expert a zároveň představuje skvělý způsob, jak bezpečně zvážit své úlovky.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Moderní lov kaprů a nedravých ryb naštěstí učinil z podložek a kolébky nezbytnou součást rybářské výbavy. V hustě zarybněných rybnících a vodních plochách ukrývajících kapitální jedince se ochrana ryb stala vzhledem ke zvýšenému tlaku velmi důležitou. Ochrana ulovených a následně vypuštěných ryb se stala důležitější. Pokud se podložka nepoužívá, může dojít k poškození vrstvy slizu, která ji chrání před různými infekcemi, ale ik jejímu fyzickému poranění po špatném skoku. Díky velikosti podložky Carp Expert a její dostatečně 20 cm vysokým bočním stranám je malá pravděpodobnost, že by ryba umístěna v jejím středu mohla v okamžiku nepozornosti spadnout na zem.

Rozměry podložky: 40x85 cm

Vnitřní strana podložky disponuje stupnicí k měření délky ryby, takže na ní můžete rybu změřit. Spodní strana je síťovaná, takže po vyfocení a podhození ryby velmi rychle uschne. Doporučujeme ji našim kaprařům, kteří chtějí kaprařskou podložku za rozumnou cenu. Předtím, než na ni položíte svůj úlovek, nezapomeňte navlhčit příslušenství na ochranu ryb.

Doplňkové parametry

Kategorie: Odháčkovací matrace, podložky
Velkoobchodní prodej: Ne
Dle způsobu lovu: Lov kaprů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: