R-Spekt nanoochrana textilu (67015)

Kód: 42358
Po registraci sleva 7 %
Značka: R-Spekt
499 Kč
Dodací doba 4 dny (>10 ks)
Můžeme doručit do:
9.4.2024
R-Spekt Nano ochrana textilu je specificky vyvinutá hydrofobní/oleofobní ochrana tkané a netkané textilie, koberců, veškerých textilních vláken apod.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Na bázi fluoropolymerů vytvoří na povrchu ultratenkou hydrofobní neviditelnou NANOvrstvu s vynikající ochranou proti znečištění, skvrnám, suchým nečistotám, vodě, oleji, mastnotě a agresivním nečistotám se samočistícím účinkem. Vytvořená NANOvrstva znemožňuje život bakteriím, mechu, plísním a řasám, vytváří velmi hygienický povrch. Chrání i proti atmosférickým vlivům počasí (dešti, sněhu, mrazu, a rozmrazovacím solím), žloutnutí, hnilobě a UV záření.

Zajišťuje velmi vysokou odolnost proti stárnutí textilií. Aplikace vytvoří neviditelný film, který nemění nebo téměř nezmění původní vzhled povrchu. Údržba textilií, v interiéru i v exteriéru, je velice snadná, nečistoty lze snadno odstranit, stačí je jednoduše setřít. Výrazně prodlužuje životnost kobercům, potahovým látkám, textiliím, technickým tkaninám. Ideální pro vysoce zatížené textilní povrchy, které se používají při pobytu v přírodě (rybaření, myslivost), v hotelích, restauracích, bankách, kancelářích, nemocnicích, dopravních prostředcích (MHD, vlaky, metro), autech, při sportech. Vhodná také na ošetření obuvi.

Balení: 500ml

Aplikace: sprej (nanést dvě vrstvy křížem a nechat polymerizovat 3 až 6 hodin) 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní campingové vybavení
Velkoobchodní prodej: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: