R-Spekt Autoplachta do kufru (16602315)

Kód: 42056
Po registraci sleva 7 %
Značka: R-Spekt
1 619 Kč
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Přepravní rybářská autoplachta R-Spekt je velmi praktický pomocník pro všechny aktivní rybáře, kterí využívají pro přepravu své výbavy vozidlo a především pak jeho zavazadlový prostor.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Plachta je ušita tak, aby byla využitelná pro většinu osobních vozidel na současném trhu a jejich rozměry zavazadlových prostorů, je komplentě polstrovaná čímž aktivně zabrání riziku poškození vozu či rybářské výbavy jejím případným nárazem při nakládce či vykládce.

Snadno ji rozložíte přímo na dno zavazadlového prostoru, boční stěny pak jen lehce přiklopíte na podběhy a zadní stěnu zadních sedadel, přilepíte je pomocí našitých suchých zipů a můžete směle nakládat aniž hrozí nebezpečí, že byste si zašpinili zavazadlový prostor vašeho čtyřkolového miláčka. Na konci plachty je našita další ochranná textilní část, která se snadno přehodí při nakládce či vykládce rybářské výbavy přes zadní nárazník vozu a to z důvodu, abychom zabránili ušpinění některé části oděvu, nejčastěji kalhot.

Rozměr plachty bez bočních jistících klop na podběhy a zadní sedadla činí 110x100cm, rozměr ochranné textilní podložky na nárazník je 60x80cm. Pokud se chystáte na opravdu velkou výpravu, je možné sklopit zadní sedadla a plachtu rozložit přímo na ně, přičemž plachta v této poloze zakrývá také samotný zavazadlový prostor. Celkový maximální rozměr plachty pro toto využití je 170x213cm.

Pro maximální úsporu místa a vaše pohodlí dodáváme tuto autoplachtu zabalenou v praktické voděodolné textilní kapse se vstupem zajištěným suchým zipem a s popruhovým uchem pro pohodlné nošení v ruce.

Barevné provedení: černá plachta / černý transportní obal
Materiálové složení autoplachty: 100% voděodolný polyester s PVC zátěrem / 5mm polyuretanová pěna (polstrování)
Materiálové složení transportního obalu: 100% voděodolný polyester s PVC zátěrem

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky do auta
Velkoobchodní prodej: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: