Easy Fishing PVA šňůrka silnější hladká 20 m (75491)

Kód: 65714
Po registraci sleva 7 %
Značka: Easy Fishing
199 Kč
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Jak vyplývá z názvu, jedná se o výrobek pletený nikoli skaný (jako např. nit). Tudíž je mnohem pevnější.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

V našem výrobním programu máme jeden velmi specifický výrobek, který neprodáváme, ale vyrábíme si jej jen pro naši potřebu. Již několik desítek let si pro sebe vyrábíme speciální propletenou šňůrku - říkáme jí "padákovka", od které požadujeme aby vydržela mnoho milionů cyklů napnutí a přehnutí přes hranu 90° v zatíženém stavu. Závisí na tomto výrobku mnoho jiných faktorů v naší výrobě. Prostě specialita, kterou jsme doposud měli jen pro sebe. A teď ji nabízíme i vám. Je to vlastně pletená dutinka o průměru 1,5mm upravená pro použití příze PVA. Pevnost v tahu 31N, to znamená, že snese zatížení asi 3 kg než dojde k přetržení.

Použití: vhodná na zavazování PVA punčoch, pro výrobu težkých stringerů, různých montáží, přivazování jiných druhů návnad k sobě aby se při nahození nezamotaly atd., navázání boilies, tvorba sestav, upevnění sestavy.....

Doba rozpuštění: vzhledem k materiálu (jako už jste si určitě zvyknuli na náš kvalitní japonský PVA....) a jemné vzdušné vazbě, která nebrání rychlému proniknutí vody je rozpouštění rychlé i ve studené vodě. Ve vodě teplé cca 15°C nepřesáhne jednu minutu. 

Doplňkové parametry

Kategorie: PVA materiál
Velkoobchodní prodej: Ne
Dle způsobu lovu: Lov kaprů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: