Delphin lehátko EightLux 8 C2G (101003324)

Kód: 94263
Po registraci sleva 7 %
Značka: Delphin
ZDARMAZDARMA
Delphin lehátko EightLux 8 C2G (101003324)
4 990 Kč
Dodací doba 1 týden (10 ks)
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Maximálně pohodlné, osminohé lehátko, díky kterému se stane pobyt u vody vždy dokonalým a zaslouženým odpočinkem.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Základ lehátka tvoří velmi stabilní konstrukce, která se kromě vysoké pevnosti vyznačuje nízkou hmotností a odolností vůči mechanickému poškození a vnějším vlivům. Na konstrukci je osazena silně polstrovaná matrace s efektním prošíváním, které dodává tomuto lehátku punc originality. Matrace je na povrchu potažena fleecem, čímž je velmi příjemná na dotek a výborně zahřeje během chladných dnů. Kromě toho je matrace po obvodu opatřena odolnou 600D látkou v jedinečném C2G designu. Pro maximální pohodlí je ve vrchní hlavové části extra polstrovaný fleecový panel tmavě zelené barvy. Ve středové části je matrace ze spodu dodatečně vyztužená a lze nastavovat její tuhost pomocí pevného gumového provazu.

Všech 8 nohou je vybaveno robustními, flexibilními patkami, což jim umožňuje přizpůsobit se nerovnostem terénu. Pár nohou pod hlavou je navíc opatřen zajišťovacím mechanismem, což usnadňuje rozložení lehátka a zároveň zabraňuje nechtěnému sklápění či posunu.

Lehátko je vybaveno také dvěma popruhy s masivními klipy na bocích, které zabraňují samovolnému rozevírání a usnadňují tak jeho transport ve složeném stavu. Jako bonus dostanete v základu praktickou závěsnou kapsu, poskytující možnost uložení mobilního telefonu, příposlechu, či dalšího drobného příslušenství.

Všechny tyto devizy, spolu s komfortní matrací a jedinečným designem řadí EightLUX 8 mezi TOP produkty v kategorii rybářských lehátek.

Technické parametry:

Rozměry matrace: 205x80 cm
Výška postele: 30-40 cm
Fixovatelný kloub: ne
Vyztužení středové části: ano
Hmotnost: 10,5 kg
Přepravní rozměry: 80x80x30 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Rybářská lehátka
Velkoobchodní prodej: Ne

Video

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: