Rapala keramický nůž RCD Ceramic Utility Knife 4 (RCDCUKB4)
Kód: 92732Související produkty

Praktická sada vazačů smyček pro snadné vázání smyček na vlasci, obsahující menší a větší variantu pro různé potřeby rybářů.

Karabina s navíjecí šňůrkou.

Praktický nástroj pro šetrné vyprošťování háčků, vybavený dvěma koncovkami různých velikostí pro flexibilní použití.

Praktické jojo s karabinou pro připnutí kleští nebo jiných nutností.

Elektronický odvíječ vlasce, který rychle a snadno odstraňuje vlasec nebo pletenou šňůru z cívky. Ovládací kolečko slouží k nastavení rychlosti a zapínání/vypínání odvíječe....

Tento víceúčelový nástroj byl navržen tak, aby vám usnadňoval manipulaci s maticemi a šrouby, ať už na vidličkách nebo stojanech.

Speciální fólie navržená týmem Korda, aby zabraňovala rakům a nežádoucím rybám v poškozování Vaší nástrahy.

Praktická pomůcka pro vyvažování splávků, která usnadňuje přesné nastavení splávků při rybolovu.
Detailní popis produktu
Délka čepele: 100 mm
Celková délka nože: 215 mm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rybářské nože |
---|---|
EAN: | 022677292595 |
Velkoobchodní prodej: | Ne |

Vhodný dárek pro každého rybáře Nový moderní rybářský nůž z produkce Marttiini.

Delphin SPIKE je filetovací nůž vyznačující se výbornými vlastnostmi a velmi příznivou pořizovací cenou. Jeho ostrá čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ideálně...

Rapala BP PRFGBL6 Nový moderní nůž z produkce Marttiini, kvalitní progresivní ostří z leštěné nerezavějící oceli potažené teflonem, pevná pochva s rychlouzávěrem.

Univerzální nůž severského typu, který ideálně poslouží všem rybářům, myslivcům či turistům. Extra ostrá čepel nože je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli.

Kvalitní filetovací nůž, rukojeť je z břízy, čepel ze švédské oceli zaručuje přesný řez.

Klasický filetovací nůž v tradiční kvalitně Rapala je neobvykle ostrý a praktický.

ERGONO se vyznačuje neuvěřitelně příjemným a komfortním úchopem rukojeti s vyjmutím pro palec a ukazováček.

Extrémně ostrý filetovací nůž, který vám umožní snadno porcovat maso, či jiné suroviny určené pro přípravu různých pokrmů.