Související produkty

Vysoce pevná lepicí textilní páska Gardner je ideální pro různá použití, jako je oblepení zavrtávacích tyčí, koncovek prutů, nádob, kbelíků atd.

Metr ze snadno čistitelného PVC materiálu.

Kama Kote je směs antikorozních prvků, která chrání vaše háčky Kamakura před korozí. Tento malý doplněk zajistí, že háčky zůstanou stále perfektně ostré a funkční po dlouhou...

Šikovná vychytávka perfektně poslouží ke stálé pohotovosti kovových věcí tak, aby Vám zároveň vždy zůstaly po ruce.

Bateriový motorový odvíječ vlasce a brousek v jednom.

Praktický nástroj pro šetrné vyprošťování háčků, vybavený dvěma koncovkami různých velikostí pro flexibilní použití.

Speciální fólie navržená týmem Korda, aby zabraňovala rakům a nežádoucím rybám v poškozování Vaší nástrahy.

Praktická pomůcka pro snadné a rychlé uvázání háčků velikosti 6 až 18, vhodná pro rybáře všech úrovní.
Podobné produkty

Pevný celokovový zavírací nůž Camu si oblíbí všichni milovníci kamufláže.

Woody je typickým představitelem mohutnějšího zavíracího nože, který využijete při procházkách lesem, na turistice, stejně dobře na rybách.

Filetovací nůž s plastovou rukojetí a pochvou, která obsahuje keramický brousek. Čepel z nerezové oceli.

Univerzální nůž severského typu, který ideálně poslouží všem rybářům, myslivcům či turistům. Extra ostrá čepel nože je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli.

Delphin SPIKE je filetovací nůž vyznačující se výbornými vlastnostmi a velmi příznivou pořizovací cenou. Jeho ostrá čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ideálně...

ERGONO se vyznačuje neuvěřitelně příjemným a komfortním úchopem rukojeti s vyjmutím pro palec a ukazováček.

Filetovací nůž s 13cm dlouhou střenkou má 15 cm dlouhou celoplošně leštěnou čepel zhotovenou z japonské nerezové ocele.

Skládací nůž od firmy Rapala, délka rukojeti 16 cm, délka střenky 12,5 cm.
Detailní popis produktu
Délka čepele: 100 mm
Celková délka nože: 215 mm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rybářské nože |
---|---|
EAN: | 022677292595 |
Velkoobchodní prodej: | Ne |