Easy Fishing PVA šňůrka silnější pletená hrubá 10 m (75492)

Kód: 66765
Po registraci sleva 7 %
Značka: Easy Fishing
174 Kč
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Je nejlepší pro navlékání těžkých návnad. Jak vyplývá z názvu, jedná se o výrobek pletený nikoli skaný (jako např. nit). Tudíž je mnohem pevnější.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Je opět výráběná naší speciální metodou - jako dutinka o průměru 1,5mm, ale je určená pro úplně jiné použití než hladká šňůrka. Na povrchu dutinky jsou drsné hrbolky-výstupky, které mají za úkol udržet (zabrzdit) navléknutou návnadu při nahození na stejném místě. Navléknuté boilies nebo pelety jsou při náhozu silou nuceny aby se srazily k sobě, ale s naší hrubou šňůrkou dosáhnete toho, že bude vaše návnada po dopadu na dno rozmístěna tak, jak jste ji na šňůrku navlékli.

V našem výrobním programu máme jeden velmi specifický výrobek, který neprodáváme, ale vyrábíme si jej jen pro naši potřebu. Již několik desítek let si pro sebe vyrábíme speciální pletenou šňůrku - říkáme jí "padákovka", od které požadujeme aby vydržela mnoho milionů cyklů napnutí a přehnutí přes hranu 90° v zatíženém stavu. Závisí na tomto výrobku mnoho jiných faktorů v naší výrobě. Prostě specialita, kterou jsme doposud měli jen pro sebe. A teď ji nabízíme i vám. Pevnost v tahu je 82 N, to znamená, že snese zatížení asi 8 kg než dojde k přetržení!!!

Použití: navazování středních a velkých boilies a pelet, vytváření i dlouhých a těžkých návnadových stop, jako náhrada punčochy pro velké návnady. Když se vám nepodaří vyvrtat do boilies malou dírku a naše PLETENÁ ŠŇŮRKA HRUBÁ bude prokluzovat, použijte HRUBOU STUŽKU - je ještě silnější.

Doba rozpuštění: vzhledem k materiálu (jako už jste si určitě zvyknuli na náš kvalitní japonský PVA....), nutnosti dosáhnout požadované pevnosti a propletení jemné vzdušné vazby silnějším materiálem je rozpouštění pomalejší než u hladké šňůrky. Ve vodě teplé cca 15°C nepřesáhne 2 minuty.

Doplňkové parametry

Kategorie: PVA materiál
Velkoobchodní prodej: Ne
Dle způsobu lovu: Lov kaprů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: