R-Spekt ochranný univerzální autopotah pro řidiče osobních vozidel (166023240)

Kód: 44087
Po registraci sleva 7 %
Značka: R-Spekt
1 199 Kč
Dodací doba 4 dny (6 ks)
Můžeme doručit do:
8.4.2024
Ochranný univerzální autopotah pro řidiče osobních vozidel představuje praktický doplněk pro všechny rybáře - motoristy, kteří využívají ke svým cestám k vodě osobní automobil.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Tento autopotah vám pomůže ochránit sedadlo řidiče či spolujezdce před všemi nečistotami, s nimiž se během vaší výpravy setkáte. Autopotah je vyroben z nepromokavé a voděodolné textilie, kterou lze velmi snadno udržovat, čistit a prát.

Autopotah nasadíte velmi jednoduše jeho natažením na opěradlo řidiče či spolujezdce a to bez nutnosti demontáže hlavové opěrky. Stačí přetáhnout dvě silné příčné pruženky přes zadní část opěradla a stáhnout celý potah dolů až k sedáku. Poté nasadíte část potahu určenou pro sedák jeho přetažením přes tento sedák a opět natáhnete třetí příčnou pruženku do volného prostoru dolů pod sedadlo. Celý potah pak můžete ještě zajistit v podélném směru krátkou pruženkou s kovovým háčkem jeho natažením a zavěšením do konstrukce spodní části sedáku. Autopotah je velmi skladný a extrémně lehký. Pro jeho uskladnění v době kdy jej nevyužijete je přiložena praktická voděodolná kapsa.

Barevné provedení: khaki autopotah s logem R-SPEKT limited edition

Materiálové složení: 100% voděodolný polyamid s PU zátěrem

Určeno pro: sedadlo řidiče nebo spolujedzce osobních vozidel

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky do auta
Velkoobchodní prodej: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: