Giants Fishing kaprový prut Radiant Carp Cast +50 12 ft 3,25 lb (G-13070)

Kód: 92052
Po registraci sleva 7 %
1 790 Kč
Dodací doba 3 dny (10 ks)
Můžeme doručit do:
5.4.2024

Tento luxusní kaprový prut je postaven na grafitovém blanku 24T, což zaručuje velký nahazovací výkon při zachování minimální hmotnosti a průměru prutu.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Pro ještě větší nahazovací výkon, je prut Radiant Carp zpevněn jemnou mřížkovanou punčochou s elegantním matným povrchem. Tmavá, matná barva prutu koresponduje s elegantními zlatými doplňky, které naleznete po celé délce prutu, tedy prvky jako jsou vývazy oček, kovové koncovky nad a pod sedlem pro naviják, stejně tak na kovové koncovce prutu v jeho spodní části pod rukojetí. Rukojeť prutu je z pevné, odolné a omyvatelné pěny EVA.

Skvělá a vyvážená akce těchto prutů, je předurčuje k dalekým a přesným hodům. Výborné vlastnosti prutu ale oceníte i při zdolávání vašeho úlovku, kde si vychutnáte jeho plně parabolickou akci. Kvalitní SIC očka jsou samozřejmostí. Přední naváděcí očko je o průměru 50mm.
Tyto pruty představují nový rozměr kvality a designu, kdy se jistě stanou jedničkou své cenové relace.
Nabízejí se ve dvou modelových řadách a to 3lb, který je vhodný jako naprostý univerzál na střední a velké vodní plochy a ve verzi 3,25lb, která je předurčená pro nahazování na maximální vzdálenosti a také pro lov na řekách, kde si hravě poradí i s těžšími olovy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kaprové pruty
Velkoobchodní prodej: Ne
Dle způsobu lovu: Lov kaprů
Počet dílů: 3
Hmotnost: 306 g
Délka prutu: 3,6 m (12 ft)
Typ prutu: Kaprové pruty
Zátěž: 3,25 lb

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: