Delphin Podložka s bočnicemi duomat (101000350)

Kód: 91513
Po registraci sleva 7 %
Značka: Delphin
831 Kč
Dodací doba 1 týden (10 ks)
Můžeme doručit do:
12.4.2024
Podložka s okraji Delphin DUOMAT je tou pravou volbou pro rybáře, kteří nemají prostor na nošení velké vaničkové podložky.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Podložka má silné polstrování, aby spolehlivě ochránila úlovek i těch největších rozměrů. Pěna, kterou jsme použili na polstrování je o 30% hustší, a tím je i pevnější než u klasických podložek. Úlovku tak nehrozí poranění ani na členitém kamenitém podkladu. Vyniká kvalitou zpracování použitých materiálů. DUOMAT znamená i to, že tuto podložku můžeme použít jako standardní podložku bez okrajů nebo si můžeme tyto okraje zvednout a zafixovat je pomocí suchých zipů, které se nacházejí na každém z rohů. Takto vznikne bezpečnější podložka s okrajem, která dokáže zabránit tomu, aby se váš úlovek dostal mimo podložku a poranil se. Podložka je vybavena dvěma kovovými kolíky a našitými očky, které slouží k zafixování k zemi během větrného počasí. Pro tyto kolíky byla vytvořena i malá kapsa, a tím pádem jsou vždy po ruce. Podložka je vyrobena z rychleschnoucího materiálu, který se dá jednoduše očistit. Právě díky její důmyslnému řešení a kvalitnímu zpracování, získala naše podložka DUOMAT cenu Grand Prix na rybářském veletrhu For Fishing 2020 v kategorii: Zajímavost veletrhu.
Podložka s okraji DUOMAT je nadstandardní a velmi kompaktní náhrada vaničkové podložky, která rybáři nezabere mnoho místa při přepravě.

Technické parametry:

Tloušťka matrace: 20 mm
Rozměry ploché podložky: 110 x 60 cm
Rozměr použití s okraji: 90 x 40 cm
Výška okrajů: 10 cm
Transportní rozměr: 60 x 30 x 10 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Odháčkovací matrace, podložky
Velkoobchodní prodej: Ne
Dle způsobu lovu: Lov kaprů

Video

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: