Delphin digitální hodinky Wader (101000263)

Kód: 92038
Po registraci sleva 7 %
Značka: Delphin
499 Kč
Dodací doba 1 týden (10 ks)
Můžeme doručit do:
11.4.2024
Delphin WADER jsou digitální hodinky pro každého, kdo chce mít svůj čas vždy pod kontrolou.

Detailní informace

Výdejních místa
Více než 3000 výdejních míst
Profesionální personál
Profesionální personál

Detailní popis produktu

Svým sportovním designem se ideálně hodí aktivním lidem, ať už jde o rybáře, myslivce, turisty či sportovce. Kromě běžné indikace času disponují několika skvělými funkcemi jako budík, stopky, volitelný 12 a 24H formát či duální čas. Také je možné pomocí tlačítka Light podsvícení LCD displeje, díky čemuž neztratíte pojem o čase ani během nočního rybolovu, či jiných aktivit. Gumová řemínka jsou na dotek velmi příjemné a také jsou délkově nastavitelné v široké škále. To zaručuje, že sednou na zápěstí o jakékoliv tloušťce. Řemínky jsou navržena v tmavě zelené barvě čímž ideálně zapadnou do přírodního prostředí, aniž by byly rušivým elementem. Samotné hodinky jsou vyrobeny z velmi pevného černého materiálu, který se vyznačuje excelentní odolností vůči mechanickému poškození.
Podle mezinárodní stupnice je tento model označen jako voděodolný do 50m. Toto označení splňuje všechny náležitosti hodinek, které mohou být vystaveny tekoucí vodě (například sprchování) či pózování s úlovkem ve vodě, kdy absolutně nevadí jejich ponořování pod vodní hladinu i na delší dobu.

Delphin WADER jsou jednoduše ideální stylový doplněk s nadupanými funkcemi, díky kterému budete mít vždy dokonalý přehled o čase.

Technické parametry:
Průměr ciferníku: 45mm
Baterie: CR2032

Doplňkové parametry

Kategorie: Rybářské doplňky
Velkoobchodní prodej: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: